Lille ny baby på vej

lehof forhandler, børnehuer, børnetøj, sengerande, hårbånd, babysengetøj, juniorsengetøj og andet lækkert børneinteriør htil hjemme og børneværelset. Dansk design i høj kvalitet.

Hej… lille ny baby på vej hmmm (hvad er nu det?)

Nu har jeg efterhånden snakket om det i så lang tid, og inden længe kommer den lille baby ud. Jeg glæder mig sådan til at se hvordan den kommer til at se ud og om folk synes den er lige så smuk som vi, som forældre også synes. Forældre synes jo altid at deres babyer er de smukkeste og dem der skiller sig mest ud…

Den lille nye baby kan lige så godt hedde det samme som sin storebror – nemlig http://www.lehof.dk – hvorfor forandre noget som fungere så godt som det gør 🙂 Derfor, fra forhåbentligt start oktober kan jeg sige velkommen til min nye lille baby, min nye webshop juhuu. Der er stadig rigtig lang vej, men ikke så langt som der har været – heldigvis.

Lige nu arbejder jeg i døgndrift for at blive klar til at kunne gå over på den nye platform som skal rejse LÉHOF til næste level, men ind til det sker 100 % og jeg kan sætte mig ned i stolen og sige velkommen, så bliver jeg nød til at trække stikket lidt. Jeg sidder ene mand i LÉHOF (min mand hjælper lidt til, men da han igen har fuldtidsjob, så er det begrænset). Jeg laver ALT selv, det eneste jeg har hjælp til, er en udvikler som sætter hjemmesiden op og ligesom bygger skellettet, resten skal jeg selv forme som jeg vil have det. Der ud over tager jeg ALLE billeder selv, med mindre i giver mig lov til at dele jeres små søde babyer, alle produkt photos bliver taget i min stue, alle tingene bliver produceret i et lille værelse på 7 kvm med skabe på ALLE vægge, så der er plads og sidst men ikke mindst, så håndtere jeg hver en ordre alene – det er derfor jeg kan give hver og en af jer en personlig besked med på vejen… og jeg elsker det 🙂

DERFOR er jeg simpelthen nød til at have længere leveringstid de kommende uger. Jeg vil stadig forsøge at få så meget som muligt sendt afsted hurtigt, men man må altså forvente lidt længere leveringstid end normalt. Jeg har bare ikke nok hænder og arme til at kunne være alle steder + at skulle have styr på min familie også. Dette er på ingen måde en klagesang, det er bare et ærlig blog indlæg, om hvordan det er at starte noget nyt op. Valg koster også fravalg – og det “lider” min familie under lige pt, men det kommer 1000 gange igen når shoppen er up running og jeg ikke længere skal taste alle ordre selv samt skrive sms’er med hver og en af jer. Misforstå mig ikke, for jeg vil SÅ gerne sms og maile med jer, det er også lidt hyggeligt, når jeg nu til dagligt sidder alene herhjemme på mine 7 kvm, men jeg må bare erkende at tiden render fra mig. Jeg hørte engang en klog dame sige “djævlen ligger i detaljen” og ved du hvad, det gør den. Jeg er perfektionistisk til op under alle negle og derfor er jeg også nød til at give mig hen 100 % til opbygningen af alt det nye som sker.

Snart kommer min kollektion hjem af huer, hårbånd, hårpynt og tasker – og i kan godt glæde jer, for hold nu k**f hvor er det fint… jeg skal have taget en masse fine billeder som skal ind på siden, så kryds lige fingre for godt vejr de kommende dage.

Jeg håber så inderligt at i vil tage godt imod min nye shop når den kører. Der kommer lidt spændende nyheder derind også – uuuh sikke en peaker 😀

1000 tak fordi du bliver ved med at følge mig og giver dig tid til at læse mit blog indlæg. Uden dig og jer som læsere, kunder og følgere var LÉHOF aldrig blevet det det er i dag.

TAK er kun et fattigt ord i dette tilfælde – jeg regner med at siden er up running i løbet af uge 40 eller start 41.

Kh
Tina

skaermbillede-2016-09-15-kl-09-20-22

One thought on “Lille ny baby på vej

  1. Hej.

    Vil gerne bestille 3 pandebånd. 2 til baby fra 3 måneder i lyserød og 1 i grå. Og 1 til mig/voksen i mørkeblå.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *