Madplan & OCD

Gratis madplan til ophæng fra valdemarsro.dk

Just my lucky day…

#Madplaner – gør dig lykkelig!

Er i sådan en som mig der bare IKKE liiiige er så god til at planlægge hvad i skal have til aftensmad? Og først liiiiige kommer i Fakta kl 17? Så har jeg fundet alletiders redskab…

Jeg har besluttet mig for, at NU skal det altså være slut med alt det handlen sent på aftenen, jeg vil til og lave en madplan og så handle ind om søndagen – BASTA! Jeg orker ikke at have 2 trætte børn hængende om knæet mens jeg pinligt bliver ved med at sige nej til det ene Nexo Knight lego efter det andet og nej til at de Ikke måske spise æblerne før de er betalt. Du kan tro det skal være løgn at jeg efterhånden er den eneste som ikke sanser at få lavet den madplan, som vi allesammen ved gør livet nemmere. Ja nærmest perfekt (det bilder jeg i hvert fald mig selv ind!)

Jeg har længe kigget efter en pæn madplan (ja man skal jo ikke gå ned på udstyr, vel…) og så var det jeg faldt over denne her madplan fra VALDEMARSRO.DK Det var min veninde som havde den hængende i sit køkken og jeg tænkte – Den er sku da genial, om ik andet så er den da pæn… haha. Madplanen er fuldstændig gratis på Ann-Christines hjemmeside og du kan printe den her.

Ikke nok med at hendes blog er lækker og overskuelig, så har hun de lækreste opskrifter og DIY’s. Jeg faldt faktisk også over hendes kalender og to do liste, som også er gratis prints – har vedhæftet et par billeder så i også kan blive inspireret.

(Læs mere under billederne)

skaermbillede-2016-11-01-kl-08-59-14

MADPLAN – GRATIS PRINT

valdemarsro madplan

KALENDER – GRATIS PRINT

to do liste fra valdemarsro.dk

TO DO LISTE – GRATIS PRINT

Nu sidder du nok med tanken, okaaay, det er et sponsoreret link og at vi har lavet et reklame stunt her. Men nix, det er min store begejstring for Ann-Christines side og hendes “sætte ting i en box” hjerne som passer perfekt til min hjerne. For iiih hvor er det så fantastisk til ens OCD, at man kan strege ting fra en liste og at man kan putte sin dag i kasser og rammer haha. For at det ikke skal være løgn har hun faktisk en DIY hvor man kan lave ord magneter og bruge dem på en gammel metal madkasse – Just my lucky day 🙂 🙂 🙂

Vores madplan kommer til at se ud som følgende (ja jeg skal lige have købt mig en hvid whiteboard tusch!)

tirsdag – pandekager

onsdag – rugbrød

torsdag – hotdogs

fredag – spise hos farmor (flæskesteg)

lørdag – stor fed bøf

søndag – Biksemad

Fra næste uge er jeg sund – Det lover jeg! 😛

By the way, den hvide ramme har jeg bare købt i søstrene Grene til sølle kr 44.95,-

Ha en fantastisk dag der ude.

Kærlig hilsen

Tina

 

MADPLAN – GRATIS PRINT
KALENDER – GRATIS PRINT
ORD MAGNETER – DIY
TO DO LISTE – GRATIS PRINT

skaermbillede-2016-11-01-kl-08-59-14 skaermbillede-2016-11-01-kl-08-59-25 Gratis madplan til ophæng fra valdemarsro.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *