Mit frirum… & det udlejes

sommerhus udlejes i vejers

Jeg har i mange år drømt om…

… at vi skulle finde det helt perfekte sommerhus til vores lille familie… I flere år har vi ledt efter lige præcis DET sommerhus som talte til vores hjerte og hvor vi kunne mærke det slå, i forhåbentligt flere generationer. 1 juledag kom det så til salg – HUSÉT… Det vi havde ledt så længe efter.

Huset var med stråtækt tag, små blå søde vinduer og gemt væk mellem store grandtræer… Vi måtte se det i virkeligheden… Og lige der… mætte og trætte af dejlig julemad blev vi sikre i vores sag. Dette hus måtte vi eje, hvilket vi nu gør. Huset ligger som overskriften antyder i Vejers – 1200 meter fra vandet og kun 800 meter fra byen.

Denne lille hyggelige badeby Vejers med kun enkelte butikker, men lige netop nok til at man kan få en is, gå ud og spise en lækker frokost eller middag på Cafe Tropic eller kigge lidt små butikker med alt skinds souvenir gejl og tøj i West Wind. Desuden har byen en lille købmand hvor du kan købe ALT… den har åben året rundt, og ellers ligger Fakta, som jo efterhånden har døgnåbent, kun 10 km væk i Oksbøl. Vejers har alt og det samme har sommerhuset

– WHATS NOT TO LIKE?

Huset i sig selv er ren Morten Korch. Bagved i haven som er 2700 kvm er huset på 110 kvm svøbt i en have som emmer af ro og man kan høre havets brusen mens man gynger ved bålstedet. Hvem kan ikke andet end at elske dette fine dukkehus? Indenfor kan man nyde et glas rødvin foran den åbne pejs mens man læser en god bog eller spiller brætspil med børnene. Hele 6 personer kan bo i huset + 2 ekstra hvis man ikke har noget imod at sove i stuen på 1 sal. Det har 2 soveværelser med halvanden seng samt en hems hvor der også sagtens kan sove 3 personer.

Nu kommer det bedste af det – i hvert fald for dig som læser… sommerhuset udlejes også til dig, så du kan blive lige så forelsket! Hvis du er interesseret så kan du sende mig en mail på tina@lehof.dk og høre nærmere.

sommerhus i hyggelige vejers udlejes

Baghaven og terassen hvor der er sol dagen lang

 

sommerhus idyl med vesterhavet i baggrunden lehof

udlejnings sommerhus i vejrs

du kan nyde en gyngetur med børnene ved bålpladsen

På den 2700 kvm store grund er der egen volleyball bane

sommerhus med stråtækt tag i vejers

Værelse 1 og værelse 2 og hemsen

Det ver intet mindre end fantastisk i vores lille sommerhus i Vejers (som jo alligevel ikke er så lille med sine 110 kvm og 2700 kvm store grund)

Men endnu engang, er du interesseret, så kan jeg kontaktes på mail på tina@lehof.dk

(huset er et ikke ryger og ingen husdyr)

 

 

One thought on “Mit frirum… & det udlejes

  1. Hej.:) jeg kunne godt tænke mig at høre hvad prisen er for at leje dette sommerhus? Og om det er tilgængeligt i enten uge 28 eller 29?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *