Sponsor samarbejde med Børns Voksenvenner

Har jeg lyst til at gøre en forskel?

Svaret er ja, det svarer man jo altid “ja” til, gør man ikke?  Men ved du hvad… Jeg vil virkelig gerne gøre en forskel for børn… børn som ikke har de forældre eller bedsteforældre som de burde. Det behøver ikke at være pga at misbrug, det kan også sagtens være pga dødsfald, at man er flyttet til et ny land eller en ny by, eller simpelthen fordi en forælder er blevet alene og gør det så godt de kan, men som har brug  for hjælp i hverdagen.

Disse børn har brug for en voksen, til at lave alle de sjove ting med, som de burde gøre med den bedsteforældre eller far som de måske ikke har. Børns Voksenvenner er en forening som skaber venskaber mellem ensomme, sorg ramte eller svigtede børn og unge, så de sammen med en ressourcestærk voksen kan skabe livslange venskaber, hvilket gør en kæmpe forskel for disse børn.

Fra børnene er ca 6 år gamle kan man gå ind og skabe disse venskaber, så børnene kan komme i fx zoologisk have, ud og se fodbold, gå en tur ved vandet mens man samler sten eller bare spiller spil og hygger. Det bånd som bliver skabt mellem barn og voksen er uvurderligt og gør en kæmpe forskel.

Jeg har sagt ja til et 1 årig samarbejde med Børns Voksenvenner i Esbjerg, hvor jeg sponsorere foreningen i håb om at være med til at gøre en forskel for disse børn.

Har du lyst til at blive voksenven for et  barn, så kan du gøre det via deres hjemmeside – jeg har indsat link til deres hjemmeside lige her.

Afslutningsvis må jeg lige sige, at du kan gøre en kæmpe forskel for børnene, men bestemt også for den far og/eller mor, som har svært ved at få det hele til at hænge sammen i hverdagen… Fx en enlig mor til 2 krævende børn har jo også brug for et pusterum og tid for sig selv, men hvis de nu ikke har den forældre som kan hjælpe med pasning, så er Børns Voksenvenner en oplagt forening til den hjælp.

Tak fordi du havde lyst til at læse med og håber at mit indlæg har givet stof til eftertanke hos lige netop dig. Jeg er udemærket klar over at mange af de kunde og de personer som følger mig har små børn lige som jeg selv, og at der ikke er så meget overskud i hverdagen… for det er der bestemt heller ikke hjemme hos mig, men jeg synes det er vigtigt at tale sagen. Måske har du en mor eller en moster som har overskuddet og som ikke er på arbejdsmarkedet længere. Måske er det lige præcis den oplagte mulighed for at gøre en forskel for dem. Jeg håber i vil hjælpe mig med at tale foreningen sag… det har de fortjent!

God weekend

Kh Tina

børns voksenvenner esbjerg lehof

 

One thought on “Sponsor samarbejde med Børns Voksenvenner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *