THE GARDEN COLLECTION

sommergus tæpper puder hygge lehof

Jeg har længe gået og tænkt på hvad det er for en stil jeg godt kunne tænke mig at have i min have, og jeg må bare sige – jeg har en lille smule mormor stil i haven i forhold til blomster… Det er i hvertfald hvad Peter mener 🙂 Jeg ELSKER hortensia, bonderoser og pelargonier… De blomstre hele sommeren i de smukkeste farver og der er altså bare en vis form for terapi i at gå og nusse ude i haven.

Desuden har jeg i VIRKELIG lang tid gået og drømt om et lille bitte sommerhus, gerne ude ved Vestkysten, men det må ikke være for turistet. Lige nu mener min pengepung ikke at vi skal have et, desuden har vi heller ik fundet det vi godt kunne tænke os.

Med drømme kommer også bare den der – MÅ HA… Det gør det i hvert fald inde i mit hoved – til Peters store irritation engang imellem! Derfor går jeg nu og samler ting sammen som kunne passe i mit sommerhus – NÅR jeg får det 🙂 haha, og det gør jeg. Stel, lanterner, lyskæder, you name it. (okay måske en smule over killed når vi nu ikke har et endnu, men HVAD NU HVIS vi lige pludseligt fik det???)

Det var lige der, at inspirationen kom til de stribede puder og de quiltede tæpper… Det kunne se SÅ hyggeligt ud, ude i et sommerhus. Og det er lige præcis hvad jeg forbinder med sommerhus og hygge. Det må ikke være for clean, det skal have en eller anden form for hav og gammel stil over sig.

Jeg forestiller mig gamle platter, et gammelt skib til at stå i vinduet, lyskæder, et indrammet billede af vestkysten, stribede puder, et gammelt hvidt landkøkken, vitrineskab med porcelæn i, jordbær, messing gryder der hænger på de hvidmalede planke vægge, ild i pejsen og en kage i ovnen (og nej ikke sådan en kage, en rigtig kage 🙂 ).

ÅÅÅÅH hvor lyder det bare hyggeligt – synes du ikke? Jeg kommer til at udvikle endnu mere til sommerhuset når jeg engang får det, men lige nu kan du nyde og købe lidt af det jeg påtænker at have en MIN stue, indtil sommerhuset kommer på plads.

Velkommen til….

THE GARDEN COLLECTION by LÉHOF

se priser og billeder af produkter lige her

firkantet tæppe til stuen eller haven fra lehofquiltede tæpper fra lehoftæpper til terrassen fra lehof

tæpper til terrassen fra lehof puder til stuen eller haven i vandafvisende materiale fra lehof quiltede tæpper med stjerne. kan laves i både legetæppe og som tæppe til stuensommergus tæpper puder hygge lehof

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *